bliss.blog

Ce îmi trebuie la nuntă?

February 8, 2016

Ce îmi trebuie la nuntă?

De cele mai multe ori cu această întrebare se incepe o discuție cu mirii noștri.

Ce îmi trebuie la nuntă pentru a ieși totul perfect?

În această frază sunt greșite 2 cuvinte! Și anume: la nunta ta nu TREBUIE nimic și PERFECT nu există.

Aș vrea ca viitoarele mirese să înțeleagă faptul că “trebuie” este un cuvânt prea greu pentru o zi atât de specială. Nu este necesar să vă agățați de “trebuie”. Faceți ceea ce voi vă doriți, ceea ce visați de când ați spus “DA”, ceea ce vă definește pe voi ca cuplu. Nunta voastră e despre amintirile voastre, despre personalitatea voastră, despre iubirea voastră, despre ceea ce înseamnă pentru voi nunta.

La nuntă nu vă trebuie nici mai mult nici mai puțin decât ceea ce vă place vouă. Nu vă trebuie același restaurant ca prietena vostră, care apropo a avut nunta perfectă, nu vă trebuie rochia cea mai scumpă ci cea care vă place și vă face să vă simțiți mireasă, nu vă trebuie formația X, nu vă trebuie nimic altceva decât ceea ce vă definește pe voi ca persoană. Încercați să faceți nunta voastră, nu nunta altora. Dacă reușiți acest lucru atunci nu o să vă simțiți ca un străin la propria voastră nuntă.

Nunta perfectă!

Nunta perfectă nu există!!!

Există nunta ta, un eveniment minunat, un eveniment reușit, o zi extraordinară de care ai să îți amintești cu drag peste ani!

Vrei, ca peste ani, să trăiești o emoție de fiecare dată când te gândești la nunta ta? Atunci uită expresia nuntă perfectă și bucură-te de acea zi, de fiecare element care nu e perfect, lasă viața să te surprindă, și vei râde de fiecare moment imperfect de la nunta ta, vei avea ce povesti copiilor si nepoților tăi.

Te rog acum să îți imaginezi o nuntă perfectă, fără certuri, grabă, fară un pas mai altfel, unde toate să fie asezate în linie dreaptă fără imperfecțiuni…te vei plictisi. Chiar îți dorești o nuntă plictisitoare??? Cu siguranță NU! Atunci uită nunta perfectă!

Deviza ta pentru nuntă “Mă mărit și-mi pare bine” – citire de la prietenele nostre de la temăriți.

Dragi misere fiți voi în nunta voastră, nu jucați roluri care nu sunt pentru voi, fiți fericite și acceptați surprizele zilei, folosiți hazardul în avantajul vostru.

Miresele care au acceptat provocarea de a participa la workshopul Cum să fii mireasă organizat împreună cu Ristretto Ristorante au aflat mai multe despre cum să vadă nunta lor într-o manieră mai puțin stresantă.

Intra aici pentru mai multe detalii despre workshopul Cum să fii mireasă de la Ristretto Ristorante.

mirese cum sa fii mireasa

 

  1. Fii la curent cu tot ceea ce facem. Scurt și la obiect.