bliss.blog

Părinții și socrii în ziua nunții

March 27, 2016

Părinții și socrii în ziua nunții

Părinții și socrii în ziua nunții sunt și ei persoane importante în nunta ta. Ei sunt cei care, de cele mai multe ori, au mai multe emoții decât voi miresele.

Probabil nu veți înțelege acest aspect decât în momentul în care veți avea și voi copiii voștri.

Ziua nunții tale este, pentru cei mai mulți dinte ei, ziua în care realizează că voi nu mai sunteți copii. Este ziua în care își dau seama că sunteți în sfârșit adulți și că urmează un capitol nou și important din viața voastră.

Nu îi privați de bucuria de a fi parte din nunta voastră. Poate pentru voi e de ajuns să participe la nuntă, dar pentru ei înseamnă să facă și ei ceva pentru voi, să vă ajute la organizarea nunții.

Stresul și certurile cu ei cu siguranță vor apărea mai ales din cauza faptului că ei au alta opinie despre cum trebuie sa fie nunta voastră.

Îți vor cere detalii despre orice, iar tu la un moment dat te vei enerva.  Încearcă să fii calmă și să le explici ceea ce vrei tu la nunta ta, ține-i la curent cu ceea ce vei face în ziua nunții. Fă acest lucru chiar dacă știi că de multe ori nu vor fi de acord. Dar simplu fapt că le spui te poate ajuta pe viitor să nu apară situații tensionate.

Părinții și socrii în ziua nunții…sfatul meu este să le dai și lor ceva de făcut, fă-i responsabili cu ceva.

Gândește-te la un lucru pe care să îl dai fiecăruia dintre ei să îl facă, sau fă ceva împreună cu ei. Spre exemplu eu când am fost mireasă am fost la alegerea rochiei de mireasă atât cu mama cât și cu mama soacră.  A fost o experiență frumoasă, ne-am simțit bine toate, a fost o zi în care ele m-au ajutat cu ceva legat de nuntă.

Eu în ziua nunții nu l-am avut alături pe tatăl meu, mi-aș fi dorit foarte mult acest lucru. De aceea vă recomand să vă bucurați că îi aveți aproape pe cei dragi și prețuiți aceste evenimente de familie.

Ziua nunții nu este doar ziua ta, este și ziua lor, este un eveniment de familie iar părinții și socri sunt cei mai importanți. Fără ei noi nu eram aici și trebuie să le mulțumim pentru tot ceea ce au făcut pentru noi.

Succes!

Raluca Baltag – Bliss Events

 

Părinții și socrii în ziua nunții

  1. Fii la curent cu tot ceea ce facem. Scurt și la obiect.