bliss.blog

targ nunti ghid mariaj 2014

February 14, 2014

Targ de nunti ghid mariaj 2014

Fiecare an la târgul de nunți e o nouă provocare de a ne întrece în idei, pentru ca la final să auzim că standul nostru are ”acel ceva”.

Târgul de nunti este pentru noi unul dintre evenimentele pe care le așteptăm cu nerăbdare în fiecare an. De ce? Fiindcă este locul în care ne putem desfășura așa cum ne place, așa cum simțim noi. Ne place în fiecare an să vă oferim la targul de nunti idei noi pentru noul an.

Anul acesta am ales varianta vintage chic, vechi si nou, materiale si flori ușoare dar care îți transmit emoție și eleganță.

Florile au fost alese în aceeași temă: bumbac, trandafiri roz antic, bujori, flori de cireș. Luminile ambinetale au avut și ele acel ceva care a întregit standul de prezentare.

A fost un târg la care ne-am simțit minunat, am cunoscut mulți oameni noi, v-am cunoscut și pe voi cei care iși planifica unul din cele mai importante evenimente din viață. Am simțit, față de anul trecut, un pic mai multă emoție, agitație și nerăbdare din partea voastră.  Pentru noi, nunta voastră este la fel de importanta ca orice eveniment personal din viața noastră. Vrem să vă fim alături cu sfaturi, să vă ajutăm să planificați, să alegeți ceea ce vă place, să reușiți să aveți o zi perfectă.

Vă mulțumim că ne-ați vizitat și că ați apreciat că prezentarea noastră este

altceva, minunat, chic, elegant, emoționant

Mai multe poze si filmulet pe

https://www.facebook.com/blissevents.is

http://www.youtube.com/watch?v=jYZZWYaJbQ4
1Studio Amintiri Pretioase - Bliss Events-9Studio Amintiri Pretioase - Bliss Events-20Studio Amintiri Pretioase - Bliss Events-25

  1. Fii la curent cu tot ceea ce facem. Scurt și la obiect.