Portofoliu

Ediția 1

Cum să fii mireasă...fără să te miri este un proiect la care am început să lucrez de ceva timp.  

L-am gândit special pentru mirese pentru a face lumină în ceea ce privește organizarea unei nunți. Ideea a apărut datorită multitudinii de întrebări pe care le au miresele la întâlnirile cu noi.

Prin acest workshop am răspuns necesităților mireselor dornice să aibă cea mai frumoasă nuntă.

Am fost foarte fericită să văd că există interes pentru acest tip de workshop, că miresele au răspuns afirmativ invitației noastre, au fost dezinvolte, au râs, au glumit, au fost surprinse dar și fericite la sfârșitul worshopului.  

Știu că încrederea în ele a crescut și că vor reuși să aplice cu succes sfaturile și ideile pe care cu drag le-am împartășit.

Le mulțumim și invitaților noștri: Psihoterapeut Gabriela Romedea, care le-a sfătuit cum și ce să facă pentru a fi mai puțin stresate, Fotograf Paul Padurariu pentru amintirile create, General Manager la Ristretto Mihai Chiperi pentru poveștile cu tâlc, Mădălinei pentru buchetele și bijuteriile minunate pe care le-a prezentat, Event planner la CTS Corner Palas Iași Loredana care ne-a oferit o locație minunată.

Mulțumirile se duc și către miresele zâmbărețe (așa le-am alintat eu) care au fost degajate și deschise în discuții.

Pozele sunt minunate Paul Padurariu a reușit să vă surpindă pe toate foarte fericite și de aceea vă doresc ca în ziua nunții să fiți la fel de degajate și să lăsați grijile deoparte.

Felicitări și succes mireselor!

Actualizare...
  • Niciun produs în coș.
Deschide chat
Aveți nevoie de ajutor?
Bună 👋
Cu ce vă pot ajuta?