Portofoliu

Ediția 2

Cum să fii mireasă fără să te miri, ediția a 2 a fost o întâlnire la fel de minunată ca și prima.

Participantele au fost foarte vorbărețe și implicate în discuții, au raspuns frumos provocărilor noastre și împreuna cu invitați noștri am reusit să avem un eveniment nemaipomenit.  

Ne-am simțit foarte bine unii cu alții, ne-am completat perfect și cu siguranță am reușit să aducem un pic de lumină în organizarea nunților.

Toate participantele au primit câte un premiu draguț și la sfârșitul workshopului au fost mult mai relaxate.

Invitații: Psihoterapeut Gabriela Romedea care a reușit să le ofere mici sfaturi legate de crizele din perioada organizări nunți General Manager la Ristretto Mihai Chiperi care din nou le-a oferit sfaturi privind nunta, Alina Tocu de la Pleiada Boutique Hotel pentru premiu, Fotograf Paul Padurariu pentru fotografiile pline de viață, Life Coach Cristiana Dragomir pentru sfaturile de nuntriție, Madlene Nailbar & Spa, Te Mariti pentru modelele de invitații și cadouri, Eliza Durac de la FeelOlio Romania pentru gustările sănătoase și Event Manager la CTS Corner Palas Loredana Profir pentru o locație plăcută și ice tea-urile bogate în vitamine care ne-au răcorit.

Vă mulțumim și vouă participantelor pentru ocazia de a împărtăși cu noi această experiență minunată și vă dorim să aveți nunta mult visată.

Vă așteptăm cu drag și la edițiile viitoare. 

Actualizare...
  • Niciun produs în coș.
Deschide chat
Aveți nevoie de ajutor?
Bună 👋
Cu ce vă pot ajuta?