Portofoliu

Ediția 3

Cum să fii mireasă...fără să te miri - ed. 3 a fost un eveniment minunat de plăcut.

La acest workshop ne-am simțit cu toții foarte bine, am comunicat între noi grijile legate de nuntă. Discuțiile au fost atât de multe încât ne-am întins pe o perioada mai lungă, însă astfel am reușit să atingem cât mai multe ramuri ale organizării unei nunți.

Fiecare dintre fetele participante a avut întrebările ei, toate au fost foarte active și împreună am reușit să descoperim acele lucruri care pot face diferența la nunta lor.

Mi-a plăcut la această ediție foarte mult faptul că s-a simțit o evoluție a lor și o schimbare de atitudine pozitvă față de ceea ce înseamnă nuntă. Au reșit să treacă de la acea frică nefondată a mireselor la bucurie și fericire.

Invitați acestei ediți și-au adus și ei contribuția prin sfaturi și idei constructive.  

Le mulțumim pentru participare, fiindcă nu mulți sunt cei care sunt dispuși să ofere din experiența și timpul lor.

Invitați: Psihoterapeut Gabriela Romedea care a reușit să le ofere mici sfaturi legate de crizele din perioada organizări nunți și le-a ajutat pe miresele participante să se cunoască mai bine, Manager la Restaurant Traian Ioana Sava care le-a oferit sfaturi privind meniul nunți și relația pe care trebuie să o aibă miresele cu restaurantul, Fotograf Paul Padurariu pentru fotografiile pline de viață.

Te Mariti pentru modelele de invitati, Mircea si Camelia de la Baloane cu Heliu Iasi, Irina Bălan de la Atelier Irina Andronache pentru sfaturile legate de rochia de mireasă, Jemnoschi Mihail de la Barbuta pentru Barbosi pentru atmosferă și pentru cafeauă minunată nu în ultimul rând Loredanei Profir și Oanei Cojocariu de la Cafeneaua noastră pentru că ne-au primit cu brațele deschise să ne întâlnim într-o locație minunată.

Vă mulțumim și vouă participantelor pentru ocazia de a împărtăși cu noi această experiență minunată și vă dorim să aveți nunta mult visată.

Vă așteptăm cu drag și la edițiile viitoare.

Felicitări și succes mireselor!

  

Actualizare...
  • Niciun produs în coș.
Deschide chat
Aveți nevoie de ajutor?
Bună 👋
Cu ce vă pot ajuta?