evenimente să vezi și să nu crezi

Organizare evenimente - Profesionalismul, eficienta si imaginatia au făcut casa buna timp de peste 8 ani pentru mai multe nunti si botezuri memorabile.

Despre noi

Bliss Events este echipa ieşeană care pune beatitudinea la loc de cinste în organizare de evenimente, făurind decoraţiuni şi minuni.

Cu înclinaţie artistica si fler, confirmate de cursuri acreditate în organizarea evenimentelor si florar-decorator, de mai bine de 8 ani spunem “Da!” celor mai năstrușnice idei ale clienţilor nostri.

Organizare evenimente înseamnă o multitudine de acțiuni menite să aibă ca și rezultat crearea unui cadru special.

Bliss Events a apărut din dorința de a oferi servicii complete pentru cei care își organizează un eveniment important în viața lor.

Team Bliss este o echipă tânără, fiecare membru este bun in ceea ce face, iar vârsta este doar un avantaj care ne ajută să ne înțelegem mult mai bine cu clienții noștri.

Vă așteptăm cu drag să ne contactați, să ne întâlnim împreună cu voi pentru a organiza un eveniment reușit, care să rămană o amintire vie a zilei “DA”.

 

Bliss Events este in anul 9 de organizări evenimente și este într-o continuă creștere.

Anul acesta Raluca Baltag va deveni designer floral după o școală de design de 2 ani de zile, reușind astfel să fie printre puținele persoane din acest domeniu care cunoaște tainele designului floral.

 

Totodată Bliss Events, alături de Ristretto Ristorante, este deschizător de drumuri noi în domeniul nunților într-un proiect unic în România special pentru mirese, Cum să fii mireasă fără să te miri, eveniment care se bucură de un real succes!

 

Vă invităm să vizulizați o parte din evenimentele Bliss Events și totodată evenimentul Cum să fii mireasă fără să te miri.

 

 

Serviciile noastre Contactează-ne

Echipa

  1. Fii la curent cu tot ceea ce facem. Scurt și la obiect.