Află mai multe

DESPRE NOI

Bliss Events este echipa ieşeană care pune beatitudinea la loc de cinste în organizare de evenimente, făurind decoraţiuni şi minuni.

Cu înclinaţie artistică și fler, confirmate de cursuri acreditate în organizarea evenimentelor și florar-decorator, de mai bine de 11 ani spunem “Da!” celor mai năstrușnice idei ale clienţilor noștri.

Bliss Events a apărut din dorința de a oferi servicii complete pentru cei care își organizează un eveniment important în viața lor.

Team Bliss Events este o echipă tânără, fiecare membru este bun în ceea ce face, iar vârsta este doar un avantaj care ne ajută să ne înțelegem mult mai bine cu clienții noștri.

Te întrebi

DE CE NOI?

Am învățat foarte multe pe parcursul celor peste 11 ani de experiență, de la fiecare om și pereche întâlnită, despre emoțiile prin care trec și nevoile lor din momentele cheie.

Fiecare eveniment și lucrare ne-a ajutat să devenim mai pregătiți în a oferi cele mai bune soluții pentru fiecare caz în parte.

Adaptabilitatea face parte din procesul nostru și aducem stropul de creativitate necesar pentru a reuși să îndeplinim toate cerințele și a crea un eveniment unic, și cel mai important, să ne încadrăm în bugetul disponibil.

Suntem norocoși, să avem parte de o echipă pe care ne putem baza, care este specializată și definită de profesionalism. Evenimentele necesită multă atenție la detalii și pentru ca în ziua Z totul să fie perfect, trebuie ai o echipă care comunică, este serioasă și respectă deadline-ul.

Fiecare cuplu are o poveste unică și respectăm asta. Abordăm individual fiecare pereche și creăm un concept unic pentru fiecare eveniment, indiferent că este nuntă, botez, aniversare sau un eveniment corporate. Vrem să obținem cele mai bune rezultate și în final evenimentul să fie unul unic și memorabil atât pentru miri cât și pentru persoanele care participă la eveniment.

Nu ne supraaglomerăm. Nu organizăm mai multe evenimente în aceleași date pentru a putea oferi atenția care merită fiecare petrecere. Folosim toate resursele necesare pentru ca evenimentul organizat să fie unul de succes.

Calitatea este pe primul loc. Căutăm să avem cei mai buni furnizori și parteneri astfel încât să oferim evenimente la calitatea așteptată.

Sensul vieții noastre este să fim fericiți.

Ce ne validează?

CERTIFICATELE NOASTRE

Forța noastră stă în

ECHIPA NOASTRĂ

Serviciile noastre

Este greu să găsești furnizorii potriviți, de încredere și pe care te pot baza că în ziua evenimentului vor apăreași vor oferi tot ce au promis.

Pe lângă asta, ai nevoie să aloci mult timp pentru a găsi potențialii parteneri pentru fiecare bucățică pe care dorești să o programezi pentru evenimentele voastre.

Alegând să ai Bliss Events ca și organizator pentru evenimentul tău câștigi timp și liniștea că totul se va avea loc așa cum trebuie.

Consultanță
organizare evenimente

Organizăm
nunți

Organizăm
botezuri

Organizăm
aniversări

Organizăm
petreceri
tematice și festive

Creăm
buchete,
aranjamente florale etc

Testimoniale

Vă mulțumim Raluca și Andrei pentru tot ce ați făcut pentru noi, pentru serviciile oferite.

Sunteți doi oameni speciali ce știu să își facă cu adevărat munca, profesioniști din toate punctele de vedere!

Buchetele, lumânările cât și aranjamentele florale au fost superbe, au întrecut orice așteptare! Pot spune că am avut încredere 100%, nu am stat nicio secundă cu emoții că nu vor ieși perfect.

Recomand cu mare drag Bliss Events Iași!

Maria Oana Lazăr

Să-ți vezi gândurile și așteptările atât de bine realizate e un lucru ce rar se întâmplă. Experiența colaborării cu Bliss Events mă face să spun în cuvinte ceea ce am simțit la sfârșitul sărbătoririi căsătoriei noastre.

După o discuție amicală și plină de sfaturi utile pe care cu drag și necondiționat ni le-au oferit, am plecat împăcați cu alegerea noastră și convinși de faptul că nunta noastră va fi frumos scoasă în evidență de alegerile și realizările florale.

Mulțumim Bliss Events pentru profesionalism, implicare, seriozitate și organizare! Parte din bucurie zilei în care ne-am căsătorit vă este datorată și vouă!

Larisa Postolache

Te ascultăm.
Cum te putem ajuta?

 
Actualizare...
  • Niciun produs în coș.
Deschide chat
Aveți nevoie de ajutor?
Bună 👋
Cu ce vă pot ajuta?