Află mai multe

DESPRE SERVICIILE BLISS EVENTS

Bliss Events reprezintă pasiune pentru decorațiuni și oameni.

Atunci când treci printr-o experiență personală și te lovești de diverse obstacole descoperi neajunsuri și nevoile pieței. Raluca & Andrei Baltag sunt inițiatorii Bliss Events, s-au lovit de obstacole și au credința că pot contribui la a aduce bucurie și liniște tuturor celor care au nevoie să organizeze un eveniment și nu știu de unde să înceapă.

Raluca & Andrei pun toată pasiunea, talentul și energia lor în crearea unor evenimente de succes.

În timp au găsit și oamenii potriviți care să facă parte din echipa lor și care împărtășesc aceleași valori și dedicare.

În cei 11 ani de la primi pași făcuți, Bliss Events este o echipă închegată și are partenerii solizi, pe care se poate baza în organizarea diferitelor tipuri de evenimente.

Toate evenimentele pe care le-am organizat mi-au oferit multă satisfacție profesională și personală în adevăratul sens și cu siguranță această industrie se va dezvolta în forma sa artistică. Așteptăm cu nerăbdare noile provocari artistice care vor da o notă pozitivă oricărui tip de eveniment.
Raluca Baltag – creator de frumos și designer floral

Consultanță gratuită
organizare evenimente

Primii pași făcuți în organizarea unui eveniment sunt foarte importanți (alegerea locației, alegerea muzicii etc.). De ei depind toate deciziile următoare care trebuie făcute și dacă nu se iau toți factorii în considerare ulterior pot apărea diverse probleme.

Pe baza experienței debândite în ultimii 11 ani de practică și sutelor de evenimente organizate, putem să vă îndrumăm și să vă dăm cele mai potrivite soluții pentru evenimentul vostru.

Prima dată recomandăm să te informezi și apoi să iei decizii. Acționând informat poți avea încrederea să plătești avansurile unde trebuie, câștigi timp și ai siguranța că evenimentul va fi unul reușit.

Te poți baza pe noi pentru organizarea următoarelor

Tipuri de evenimente

Organizăm
nunți

Organizăm
botezuri

Organizăm
aniversări

Organizăm
petreceri
tematice și festive

Organizăm
evenimente corporate
(lansări, expoziții etc.)

Decorăm
tematic/ festiv
(locuințe, restaurante etc.)

Nuntă

Nu există un eveniment mai emoționat pentru un cuplu decât nunta lor. Este momentul când urmează să își unească destinele și să formeze o familie.

Organizarea unei nunți poate fi foarte stresantă și epuizantă pentru persoanele care nu au experiență, nu cunosc tradițiile și așteptările pentru toate părțile implicate.

Programează întâlnire cu noi
Vezi cum organizăm noi nunțile

Botez

Botezul sau sărbătoarea unde copilul este sufletul petreceri. Atenția este necesară pentru toate detaliile ce fac deliciul acestui eveniment.

De la prezența invitațiilor până la momentul botezului și ulterior mersul la petrecere implică un întreg proces în care detaliile fac diferența.
De 11 ani suntem pregătiți să facem din acest eveniment unul în care efortul tău va fi minim și munca noastră își va face prezența.

Programează întâlnire cu noi

Vezi portofoliu botez

Aniversări

Organizăm petreceri pentru diverse aniversări (zile de naștere, onomastică și alte zile speciale pentru tine).

Cum vă putem ajuta să aveți cea mai bună aniversare?
Indiferent că vrei să umpli o cameră cu baloane sau că vrei să te îmbraci în anumite ținute noi îți suntem alături pentru implementarea tuturor ideilor.

Programează întâlnire cu noi
Vezi portofoliu aniversări

Petreceri tematice și festive

Crăciun, Halloween, Paște sunt doar câteva dintre momentele în care poți aduna toată familia, prietenii, toți colegii sau angajații să sărbătoriți momentul într-un mod inedit și memorabil.

O tematică dă clasă evenimentului tău și nu poate fi uitat ușor. Invitații se vor simți bine și vor aprecia atenția la detalii și efortul depus pentru ca ei să se simtă bine.

Răspundem la orice provocare și le apreciem mult pentru că ne stimulează creativ și avem ocazia să ne exprimăm.

Programează întâlnire cu noi

Vezi portofoliu petreceri

Evenimente corporate (lansări, expoziții etc.)

Pentru evenimentele corporate suntem alături de cei care doresc ca petrecerea firmei, lansarea unui produs, conferință, să fie organizată până în cel mai mic detaliu și la sfârșitul evenimentului participanți să fie fericiți că au fost prezenți.

Este important să ai un partener care îți oferă sprijinul tehnic cu decoruri special create pentru evenimentele care dau plus valoare companiei tale, atât pentru angajați cât și pentru parteneri, clienții, potențialii clienți.

Implementarea are ca structură: creativitatea, atmosfera evenimentului, potrivirea mâncării și a băuturilor, asigurarea divertismentului prin organizarea de activități tematice.

Programează întâlnire cu noi
Vezi portofoliu corporate

Decorăm tematic / festiv

Fie că este proprietate privată, o cafenea, club, restaurant sau orice alt tip de locație și vrei să decorezi tematic cu o anumită ocazie sau festiv cu ocazia sărbătorilor de iarnă, poți să schimbi complet imaginea locației.
Apelând cu încredere la Bliss Events te vom ajuta să ai un decor care îți vor face invitații să revină cu drag în locația ta.

Programează întâlnire cu noi

Vezi cele mai recente decorări

Partenerii noștri

Pregătiți pentru pasul următor?
Hai să discutăm.

  Actualizare...
  • Niciun produs în coș.
  Deschide chat
  Aveți nevoie de ajutor?
  Bună 👋
  Cu ce vă pot ajuta?