Poveste Bliss Events

Mihaela și Răzvan

„Dacă n-ai văzut încă o femeie care iubește, atunci n-ai văzut niciodată o femeie frumoasă!” – Camil Petrescu 

Mihaela și Răzvan sunt un cuplu foarte bine legat, care funcționează pe bază de încredere, susținere, râsete, respect și multă iubire.

Toate poveștile frumoase încep la o cafea bună, și noi, așa am început planurile pentru ziua lor specială. 

Ce a fost diferit la ei față de alte cupluri? Mihaela și Răzvan au privit nunta dintr-un unghi total diferit, dar care mi-a plăcut foarte mult, și anume au vrut ca nunta lor să fie PARTYYYY. Împreună am gândit un decor minunat în care ei să se simtă confortabil și care să le dea senzația de libertate și eleganță. Cei doi au avut alături niște nași foarte atenți la nevoile lor și i-au ajutat să aibă o zi minunată!

Nunta lor a avut loc în luna mai, una dintre lunile preferate ale mireselor

Pe partea florală, am folosit hortensii, bujori, frezii, trandafiri, miniroza, astilbe, crengile pentru o notă diafană, și minunatele suculente. Aranjamentele florale au fost realizate direct în vază, lasând la vedere cozile florilor pentru a evidenția cât mai discret naturalețea și frumusețea florilor, fără a fi tăiate cozile acestora.

Pe partea de decor, am folosit vazele cilindrice si globurile cu luminițe artificiale, o papetărie foarte discretă cu nuanțe diferite de roz.

Mărturiile au fost alese în ideea de a oferi invitaților o floare naturală de care să se bucure foarte mulți ani, și anume, o mică plantă suculentă cu ghiveciul îmbracat în material natural cu mesajul Ia-mă cu tine și crește-mă cu iubire.

Vă mulțumim că ați ales Bliss Events Iasi și vă dorim ca fiecare zi din viața voastră de familie să fie plină de fericire și iubire!

Flower&decor Bliss Events – Raluca Andreea Baltag&Andrei Baltag& #teambliss
PhotoPhotography by Marta Tomsa – Marta Tomsa
MusicSoundCheck Band Iaşi – Robert Popescu
Restaurant Nunta la Unirea

Poveștile noi, noutăți, oferte și multe altele
trimitem în newsletterul nostru

Actualizare...
  • Niciun produs în coș.
Deschide chat
Aveți nevoie de ajutor?
Bună 👋
Cu ce vă pot ajuta?