Poveste Bliss Events

Ladies and gentlemen – Olivia și Codrin

Ladies and gentlemen este o temă minunat de ofertantă pentru o nuntă. Această temă necesită o atenție specială pentru a putea surprinde femeia și bărbatul în aceeași poveste.

Numai împreună bărbatul și femeia formează omul complet – Immanuel Kant

Împreună, Olivia și Codrin, creează acea unitate și acel echilibru pe care fiecare cuplu și-l dorește. Fiecare dintre ei aduce în cadrul relației acel ceva necesar pentru o relație frumoasă.
Întâlnirile cu cei doi au fost de fiecare dată productive și ne-au dat o stare de bine. Împreună cu ei am reușit să organizăm un eveniment elegant. Nunta a fost bine conturată iar frumusețea și bunul gust au fost prezente prin îmbinarea elementelor feminine cu cele bărbătești.

Aranjamentele florale au fost create pe șfeșnice albe pentru a crea atmosfera de eleganță specifică temei ladies and gentlemen. Florile de bază folosite în compoziția aranjamentelor florale au fost hortensiile și orhideele care au surprins gigășia și feminitatea. Fundițele de la scaune au fost în formă de papion. Naproanele au fost și ele în același stil.

Mărturiile gândite și pregătite de miri au fost dopuri de la  sticlele de vin  în tema ladies and gentlemen.

Candy barul a umplut și el acest tablou minunat, cu prăjiturile gustoase și frumos decorate. Tot acolo am pregatit o carte de oaspeți unde invitații au putut să le lase un mesaj frumos și un gand bun mirilor.

O surpriză pentru invitați a fost cocktail barul cu băuturi special relizate în aceeași temă ladies and gentlemen.

Invitații s-au bucurat de un trabuc bar cu trabucuri de cea ma bună calitate. Acest trabuc bar a fost cadoul mirelui pentru invitații lui.

Conform tradiției românești se dansează găina. Mirii au pregătii o găină modernă care a destins frumos atmosfera.

Papetăria am gândit-o alături de prietenii noștri de la Te Măriți, am surprins tema ladies and gentlemen într-o manieră delicată.

Ladies and gentlemen a fost o nuntă extraordinară unde implicarea mirilor și dorința lor de a aduce altceva, a făcut ca amintirile să dăinue peste ani.

Vă mulțumim că ați ales ca Bliss Events să creeze o nuntă cu tema ladies and gentlemen. Vă dorim să aveți o familie minunată cu tot ce este mai bun și mai frumos.

 

Ladies and gentlemen a lady is always irreplaceable

 

Organizator și florist Bliss Events

Locație Sala Rossini – Congres Hall Palas

Foto credit Profilm

Muzica Soundcheck Band

Papetărie Te Mariti

Prăjituri candy bar Cofetăria Blanca

Poveștile noi, noutăți, oferte și multe altele
trimitem în newsletterul nostru

Actualizare...
  • Niciun produs în coș.
Deschide chat
Aveți nevoie de ajutor?
Bună 👋
Cu ce vă pot ajuta?